Fàbrica. Guanyadora del Concurs Llanterna Digital



El Laboratori de creació audiovisual s’enorgulleix de comunicar que a l’edició dels Premis  Llanterna digital 2013, el nostre curt ha guanyat el Primer Premi del jurat, a la categoria oberta, amb el curtmetratge Fàbrica

La veritat és que és un orgull que ens premiïn tant l’esforç i la dedicació que hem depositat al  projecte, sobretot tenint en compte la situació en la que ens trobem, i els pocs mitjans dels que disposem.
És d’agrair també que hi hagin aquet tipus de concursos, ja que motiven i premien l’esforç, i sobretot, la cultura.
En nom de tot el grup volem agrair, la implicació tant dels monitors que han impulsat l’activitat i també als treballadors del centre que han col·laborat en el desenvolupament del projecte. 

Volem agrair també a Juanjo ArdanuyPeris, responsable territorial de Política Llingüística a Lleida i Josep Borrel i Figuera, director dels Serveis Territorials de Cultura a Lleida que han vingut personalment a fer l'entrega del premi al centre després de l'entrega oficial del 5 de juny.




Algunes mencions a la premsa...




Podeu veure l'entrega de premis a http://lleidatelevisio.xiptv.cat/llanterna-digital/modetv  a partir del minut 41 la entrega del premi a Fàbrica.










0 comentarios:

Publicar un comentario